VERFREINIGER

Stuk. vanaf €7.19

Merk:Veba

Verfreiniger is een chemisch product dat is ontworpen om verf, lak en andere chemische producten te verwijderen. Het wordt vaak gebruikt in de industrie en in de huishoudelijke sector. Verfreiniger is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes, waaronder 1 liter en 5 liter.

Onze verfreiniger is van hoge kwaliteit en is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde componenten. Het is effectief bij het verwijderen van verf, lak en andere chemische producten en kan ook worden gebruikt om verf te verdunnen. Het is een uitstekend alternatief voor terpentine, thinner, wasbenzine en aceton en heeft een lagere giftigheid.

Houd er rekening mee dat verfreiniger giftig is en dat het alleen moet worden gebruikt in goed geventileerde ruimtes met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen en een adembescherming. Onze verfreiniger is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een professioneel product om verf, lak en andere chemische producten te verwijderen of om verf te verdunnen. Het is verkrijgbaar in praktische verpakkingsgroottes van 1 liter en 5 liter.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid