25x145mm vlonderplank Hardhout

Per Meter €18.03

Merk:Houthandel Jan Sok

Deze 25x145mm hardhouten vlonderplanken zijn perfect geschikt voor het creëren van duurzame en stijlvolle steigers en terrassen. Deze hardhouten vlonderplanken zijn verkrijgbaar per meter en in verschillende lengtes, afhankelijk van de huidige voorraad. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om de beschikbaarheid te controleren.

Deze vlonderplanken zijn gemaakt van hoogwaardig hardhout en zijn zeer robuust en slijtvast, waardoor ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en zwaar gebruik. Ze zijn ook van nature bestand tegen schimmels, insecten en rot, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vereisen.

Deze planken hebben aan één kant een profiel en aan de andere kant een glad oppervlak, waardoor ze op beide manieren kunnen worden gebruikt. De geprofileerde kant biedt extra grip en stabiliteit, terwijl de gladde kant zorgt voor een strakke, moderne uitstraling en een gemakkelijk schoon te maken oppervlak.

Deze 25x145mm hardhouten vlonderplanken zijn perfect geschikt voor gebruik als steigerplanken en terrasplanken, omdat ze sterk genoeg zijn om zware lasten te dragen en bestand zijn tegen zware slijtage. Daarnaast hebben ze een natuurlijke uitstraling en passen ze goed bij verschillende bouwstijlen.

Naast het leveren van hoogwaardige hardhouten vlonderplanken, kunnen we ook offertes maken en berekeningen doen voor het maken van alles wat te maken heeft met hardhouten vlonderplanken. Of het nu gaat om het ontwerpen van een compleet nieuw terras of het vervangen van oude vlonderplanken, wij kunnen je helpen bij het bepalen van de benodigde materialen en het berekenen van de kosten.

Met onze expertise en ervaring in de industrie kunnen we je ook advies geven over welke soorten hardhouten vlonderplanken het beste passen bij jouw specifieke project en budget.

Met deze veelzijdige planken en onze offerte- en berekeningsdiensten, krijg je niet alleen hoogwaardige en duurzame vlonderplanken, maar ook de mogelijkheid om prachtige en functionele buitenruimtes te creëren.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid