Knauf acoustifit 9cm glaswolplaat

Per Pak €58.35

Merk:Knauf

De Knauf Acoustifit glaswolplaat is een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar een hoogwaardige isolatiemethode die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van geluidsisolatie en luchtkwaliteit. Deze platen zijn vervaardigd uit glaswol, wat zorgt voor een veerkrachtige en efficiënte isolatie. Dankzij de productie met ECOSE® Technology is deze glaswolplaat prettig te verwerken en veroorzaakt het geen jeuk, geur of stof.

Deze glaswol isolatieplaat is speciaal ontworpen voor de isolatie van scheidingswanden en plafonds met metalen staanders of liggers waar hoge eisen worden gesteld aan geluidsisolatie. Het biedt uitstekende akoestische eigenschappen, waardoor geluidsoverlast van buitenaf of tussen verschillende ruimtes tot een minimum wordt beperkt.

De Acoustifit glaswolplaat heeft vele voordelen ten opzichte van andere isolatiemethodes. Zo is deze plaat eenvoudig op maat te snijden, waardoor u het gemakkelijk kunt aanpassen aan de ruimte waarin u het wilt gebruiken. Daarnaast heeft deze glaswolplaat weinig snijverlies doordat de maatvoering is afgestemd op systemen van metalen staanders. Het is ook onbrandbaar (Brandklasse A1), waardoor het een veilige keuze is voor uw woning of bedrijfsgebouw.

Bovendien voldoet de Knauf Acoustifit 9cm glaswolplaat aan de hoogste kwaliteitseisen voor gezonde binnenluchtkwaliteit, waardoor het een milieuvriendelijke optie is die bijdraagt aan een gezonde leefomgeving.

Deze isolatieplaten zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals binnenafbouw, voorzetwanden, plafonds en houtconstructie vloeren. Het heeft een rd-waarde van 2.40, wat een indicatie is van de warmteweerstand van de isolatie. Het is ook 90 mm dik en heeft een oppervlakte van 6.48 m² per pakket. Elke verpakking bevat 8 platen van 135x60 cm.

Kortom, de Knauf Acoustifit 9cm glaswolplaat biedt uitstekende isolatie- en geluidsisolerende eigenschappen, is veilig en gemakkelijk te verwerken, en draagt bij aan een gezonde leefomgeving. Het is een duurzame oplossing voor wie op zoek is naar hoogwaardige isolatie die lang meegaat en bijdraagt aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid