Knauf Rock4all 5cm steenwolplaat

Per Pak €59.95

Merk:Knauf

De Knauf Rock4All 5cm steenwolplaat is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar hoogwaardige isolatie die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid, gebruiksgemak en technische specificaties. Deze universele steenwolplaat is vervaardigd uit hoogwaardige steenwolvezels en het unieke natuurlijke bindmiddel ECOSE® Technology, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is.

De Rock4All steenwolplaat biedt een optimale combinatie van technische specificaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze isolatieplaat kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt, zoals voorzetwanden, daken, binnenwanden, gevels en spouwmuren. Het heeft een rd-waarde van 1.40, wat een indicatie is van de warmteweerstand van de isolatie. Het is ook 50 mm dik en heeft een oppervlakte van 7.20 m² per pakket. Elke verpakking bevat 10 platen van 120x60 cm.

De Rock4All steenwolplaat biedt tal van voordelen ten opzichte van andere isolatiemethoden. Het is eenvoudig te snijden en heeft weinig snijverlies dankzij de ideale afmetingen. Hierdoor kunt u de plaat gemakkelijk aanpassen aan de ruimte waarin u het wilt gebruiken. Het is robuust en stootbestendig, waardoor het tijdens transport en opslag niet beschadigd raakt. De plaat is stofarm en geurloos, waardoor het prettig is om mee te werken. Daarnaast heeft deze steenwolplaat een waterafstotende werking, waardoor het ook geschikt is voor gebruik in spouwmuren.

De Rock4All steenwolplaat is zeer geschikt voor brandveilige constructies. Het biedt goede drukweerstand en klemkracht door de sterke vezels. Dit zorgt ervoor dat het niet inzakt en de isolatiewaarde behoudt. Het is ook gemaakt met ECOSE® Technology, een bindmiddel vrij van chemicaliën zoals formaldehyde en fenol. Hierdoor draagt het bij aan een gezondere leefomgeving.

Deze isolatieplaat is veelzijdig toepasbaar en kan gebruikt worden voor verschillende isolatieklussen. Het is geschikt voor binnenafbouw, voorzetwanden, binnenwanden, hellende of platte daken en gevels. De plaat is gemakkelijk te verwerken en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Kortom, de Knauf Rock4All 5cm steenwolplaat biedt uitstekende isolatie-eigenschappen, is gemakkelijk te verwerken en zeer veelzijdig toepasbaar. Het is een duurzame oplossing voor wie op zoek is naar hoogwaardige isolatie die lang meegaat



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid