Schaaldelen Douglas

Stuk. vanaf €16.75

Merk:Woodvision

Zoek je naar een manier om je buitenruimte een rustieke en natuurlijke uitstraling te geven? Onze Douglas XL Schaaldelen zijn precies wat je nodig hebt! Of je nu een schutting, gevelbekleding of wandbekleding wilt maken, deze schaaldelen leveren een robuuste uitstraling met een vleugje natuurlijke charme.

Kenmerken van de Douglas XL Schaaldelen:
Unieke Uitstraling: Deze schaaldelen, ook bekend als schorsplanken, schorsdelen of boomstamplanken, hebben nog steeds de schors aan de randen, wat bijdraagt aan hun onderscheidende, rustieke look.
Veelzijdig Gebruik: Deze schaaldelen zijn niet alleen ideaal voor het maken van schuttingen, maar kunnen ook worden gebruikt als gevel- of wandbekleding.
Natuurlijk Douglas Hout: Gemaakt van onbehandeld, gezaagd Douglas hout, deze planken zijn zowel duurzaam als aantrekkelijk.
Variabele Breedte: Omdat deze planken uit ronde boomstammen worden gezaagd, varieert de breedte gemiddeld tussen de 25 en 30 cm.
Verschillende Lengtes: Verkrijgbaar in lengtes van 3.00 m, 4.00 m, en 5.00 m, zodat je precies kunt kiezen wat je nodig hebt voor je project.

Let op: Vanwege de variabele breedte is het belangrijk rekening te houden met de smalste maat, vooral bij het potdekselen van de planken. Zorg ervoor dat je voldoende planken bestelt!

Upgrade je buitenruimte met onze Douglas XL Schaaldelen en geniet van een natuurlijke, robuuste uitstraling die gegarandeerd indruk maakt.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid