Gedipte werkhandschoenen snijklasse 1/A

Stuk. vanaf €4.70

Merk:Milwaukee

Milwaukee Gedipte Werkhandschoenen zijn ontworpen voor ultieme duurzaamheid, comfort en behendigheid, waardoor ze ideaal zijn voor materiaalbehandeling of lichte constructie. Deze handschoenen zijn voorzien van snijklasse 1/A-bescherming en een versterkte palm met nitriltextuur, wat zorgt voor een uitstekende grip bij het vastpakken van kleine voorwerpen.

Verkrijgbaar in de maten 7/S, 8/M, 9/L, 10/XL en 11/XXL, bieden deze handschoenen een comfortabele pasvorm voor elke handgrootte. De SMARTSWIPE palm en vingertoppen maken het gebruik van touchscreen-apparaten mogelijk zonder de handschoenen te verwijderen, wat zorgt voor extra gemak op de werkplek.

De handschoenen zijn Europees gecertificeerd volgens EN ISO 21420 en EN388:2016 (4121A) voor snijbescherming. Gemaakt van een nylon en lycra mix breisel, bieden deze handschoenen zowel flexibiliteit als duurzaamheid. De nitrilcoating zorgt voor een sterke en betrouwbare grip, zelfs in veeleisende werkomstandigheden.

Belangrijkste kenmerken:

Snijklasse 1/A-bescherming
SMARTSWIPE palm en vingertoppen voor gebruik van touchscreen-apparaten
Versterkte palm met nitriltextuur voor uitstekende grip
Comfortabel en behendig ontwerp
Europees gecertificeerd volgens EN ISO 21420 en EN388:2016 (4121A)
Materiaal: Nylon, lycra mix breisel: Coating: Nitril
Verkrijgbaar in maten 7/S, 8/M, 9/L, 10/XL en 11/XXL
Aantal paren: 1

Verbeter uw werkomstandigheden en bescherm uw handen met de Milwaukee Gedipte Werkhandschoenen Snijklasse 1/A. Bestel nu en ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van Milwaukee werkhandschoenen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid