Sika Werkklomp dicht S3 zwart maat 43

Stuk €124.99

Merk:Houthandel Jan Sok

Ervaar de perfecte combinatie van veiligheid, comfort en duurzaamheid met de Sika Werkklomp Dicht S3 in zwart, maat 43. Deze hoogwaardige werkklompen zijn speciaal ontworpen voor professionals in diverse sectoren, zoals landbouw, bosbouw, visserij, lichte en zware industrie, bouw, ambacht, en transport en magazijn.

De Sika werkklompen zijn gemaakt van lichtgewicht PU en voorzien van een dichte hak voor extra ondersteuning. De stalen neus en overneus (kruipneus) bieden maximale bescherming voor uw voeten tijdens het werk. De houten binnenzool zorgt voor extra comfort, terwijl de PU comfort loopzool met zijn slijtvaste, schokdempende en slipbestendige eigenschappen garant staat voor veiligheid en stabiliteit op elke ondergrond.

Het leren bovenstuk is voorzien van een PU coating, wat de klompen waterbestendig, beter ademend en bestand tegen chemicaliën maakt. De leren kap met polster verhoogt het loopcomfort, en de Hidden nails zoolconstructie zorgt voor een langere levensduur en extra hygiëne.

Deze Sika werkklompen zijn olie- en zuurbestendig en voldoen aan de EN 345-1 S3 veiligheidsklasse. Met een gewicht van slechts 1580 gram per paar zijn deze werkklompen licht en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen.

Belangrijkste eigenschappen:

Lichtgewicht PU met dichte hak
Stalen neus en overneus (kruipneus) voor maximale bescherming
Houten binnenzool voor extra comfort
PU comfort loopzool: slijtvast, schokdempend en slipbestendig
Leren bovenstuk met PU coating: waterbestendig, ademend en beter bestand tegen chemicaliën
Leren kap met polster voor verhoogd loopcomfort
Hidden nails zoolconstructie voor langere levensduur en extra hygiëne
Olie- en zuurbestendig
EN 345-1 S3 veiligheidsklasse
Geef uw voeten de bescherming en het comfort dat ze verdienen met de Sika Werkklomp Dicht S3 in zwart, maat 43. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van deze veelzijdige en betrouwbare werkklompen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid