Sika Werkklomp Super Clog dicht zwart maat 45

Stuk €185.00

Merk:Houthandel Jan Sok

Ervaar superieur comfort, veiligheid en duurzaamheid met de Sika Werkklomp Super Clog in zwart, maat 45. Deze innovatieve werkklompen zijn ontworpen voor professionals in sectoren zoals landbouw, bosbouw, visserij, zware industrie, bouw, ambacht, en transport en magazijn.

De Sika Super Clog werkklompen zijn gemaakt van flexibel en lichtgewicht PU en voorzien van een dichte hak voor extra ondersteuning. De aluminium beschermende neus is 20% lichter dan staal, terwijl de flexibele ondoordringbare kevlar tussenzool zorgt voor 100% voetbedekking en thermo-isolerende en antistatische eigenschappen.

De overneus (kruipneus) biedt extra bescherming, en de PU Sika Super Clog loopzool is zeer slijtvast, geeft niet af, is schokdempend en heeft een hoge slipweerstand. Het originele Permair leer is waterbestendig, ademend, gemakkelijk te onderhouden en biedt verhoogde bescherming, zelfs bij koude temperaturen tot -21 graden.

De leren kap met polster verhoogt het loopcomfort, en het ControlPoint system torsion helpt torsie van de voet te geleiden en voorkomt draaiing van de voet in de lengteas. De 3M reflecterende strepen aan de zijkant en achterkant verhogen de zichtbaarheid, en de Sika verwisselbare binnenzool (Poliyou tussenzool) is antibacterieel, vochtabsorberend, antistatisch en ademend.

Deze Sika Super Clog werkklompen zijn olie- en zuurbestendig en voldoen aan de EN 345-1 S3 veiligheidsklasse.

Belangrijkste eigenschappen:

Flexibel en lichtgewicht PU met dichte hak
Aluminium beschermende neus (20% lichter dan staal)
Flexibele ondoordringbare kevlar tussenzool
Overneus (kruipneus)
PU Sika Super Clog loopzool
Origineel Permair leer
Leren kap met polster
ControlPoint system torsion
3M reflecterende strepen
Sika verwisselbare binnenzool (Poliyou tussenzool)
Olie- en zuurbestendig
EN 345-1 S3 veiligheidsklasse

Upgrade uw werkschoenen naar de Sika Werkklomp Super Clog in zwart, maat 45 en ervaar het verschil in comfort, veiligheid en duurzaamheid. Bestel nu en geniet van de voordelen van deze geavanceerde werkklompen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid