Harde Kniebeschermer - 1 paar

Stuk. vanaf €53.10

Merk:Milwaukee

Ervaar de ultieme bescherming en comfort voor uw knieën met deze Milwaukee Harde Kniebeschermers. Ontworpen voor professionals die vaak op hun knieën werken, zoals bouwvakkers, loodgieters en monteurs. Deze kniebeschermers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om u de beste ondersteuning en bescherming te bieden.

Kenmerken:

Merk: Milwaukee
Duurzame harde kap en 1680D ballistisch nylon voor een lange levensduur
Dikke comfortabele schuimvulling met ondersteunende gel zone
Verstelbare dubbele banden voor een perfecte pasvorm
Gespen met metalen klinknagels voor extra duurzaamheid
Europese certificering: EN 14404 prestatieniveau 2

De Milwaukee Harde Kniebeschermers zijn gemaakt van een duurzaam PE materiaal voor de kap en zijn voorzien van een dikke EVA en PU schuimvulling met een ondersteunende gel zone. Dit zorgt voor een optimale drukverdeling en biedt langdurig comfort tijdens het werken.

De verstelbare dubbele banden zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de gespen met metalen klinknagels bestand zijn tegen herhaaldelijk vastmaken. De 1680D ballistisch nylon materiaal zorgt voor een lange levensduur en extra bescherming tegen slijtage.

Deze kniebeschermers voldoen aan de Europese norm EN 14404 prestatieniveau 2 en bieden betrouwbare bescherming voor uw knieën tijdens het uitvoeren van veeleisende taken op de werkplek.

Bestel nu uw paar Milwaukee Harde Kniebeschermers en geef uw knieën de ondersteuning en bescherming die ze nodig hebben!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid