Premium Non-Marking Kniebeschermer - 1 paar

Stuk. vanaf €65.20

Merk:Milwaukee

Geef uw knieën de best mogelijke bescherming en comfort met de Milwaukee Premium Non-Marking Kniebeschermers. Deze hoogwaardige kniebeschermers zijn speciaal ontworpen voor professionals die dagelijks op hun knieën werken, zoals tegelzetters, vloerenleggers en installateurs. Deze kniebeschermers zijn gemaakt met hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en uitstekende ondersteuning.

Kenmerken:

Merk: Milwaukee
Niet-markerende coating voorkomt krassen op gevoelige oppervlakken
Schuimvulling met hoge dichtheid en ondersteunende premium gel injectie
Comfortabele en in maat verstelbare dubbele banden met bredere onderste band
Gespen met metalen klinknagels voor extra duurzaamheid
1680D ballistisch nylon voor een lange levensduur
Europese certificering: EN 14404 prestatieniveau 1

De Milwaukee Premium Non-Marking Kniebeschermers zijn voorzien van een TPR niet-markerende kap die krassen op gevoelige oppervlakken voorkomt. De schuimvulling met hoge dichtheid en ondersteunende premium gel injectie zorgen voor een uitstekende drukverdeling en langdurig comfort tijdens het werken.

De comfortabele en in maat verstelbare dubbele banden zorgen voor een perfecte pasvorm en zijn voorzien van een bredere onderste band voor extra comfort. De gespen met metalen klinknagels zijn bestand tegen herhaaldelijk vastmaken, terwijl het 1680D ballistisch nylon materiaal zorgt voor een lange levensduur en extra bescherming tegen slijtage.

Deze kniebeschermers voldoen aan de Europese norm EN 14404 prestatieniveau 1 en bieden betrouwbare bescherming voor uw knieën tijdens het uitvoeren van veeleisende taken op de werkplek.

Bestel nu uw paar Milwaukee Premium Non-Marking Kniebeschermers en geef uw knieën de ondersteuning en bescherming die ze verdienen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid