Laars Sixton Peak airplus 3D bruin 42

Stuk €148.99

Merk:Houthandel Jan Sok

Ontdek de ultieme combinatie van comfort, veiligheid en stijl met de Sixton Peak Airplus 3D veiligheidslaarzen in bruin, maat 42. Deze hoogwaardige laarzen uit de Rigger/Ranger-serie zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik in offshore, logistiek, transport, bouw en lichte industrie.

De Sixton Peak Airplus 3D veiligheidslaarzen zijn gemaakt van gevet nubuck leder, wat zorgt voor een waterafstotend effect en een stijlvolle uitstraling. De Air Plus 3D voering en Dual Micro hielvoering van microfiber bieden hygiënisch en comfortabel draagcomfort en voorkomen vroegtijdige slijtage in de hiel.

De Dual Insulation inlegzool is uitwisselbaar en houdt uw voeten droog en warm. De PU/PU lichtgewicht loopzool is voorzien van SRC anti-slip en een ladder-grip, terwijl de Stabil Active kunststof versteviging onder de hiel zorgt voor een hogere stabiliteit en betere ondersteuning, wat resulteert in een verbeterde voetstand.

De composiet veiligheidsneus is bijzonder licht en werkt isolerend bij zowel warmte als kou. De QZero Flex 4 (K) veiligheidszool is non-metallic en biedt optimale bescherming en draagcomfort. Deze zool heeft een isolerende werking en wordt niet gedetecteerd door metaaldetectoren.

De zool van deze laarzen is vederlicht en zeer flexibel, en dankzij de WED Wire Electricity Discharge met geleidende zilverdraden zijn deze schoenen antistatisch. Met een gewicht van slechts 750 gram zijn deze laarzen comfortabel en licht om te dragen tijdens lange werkdagen.

Belangrijkste eigenschappen:

Gevet nubuck leder
Waterafstotend
Air Plus 3D voering en Dual Micro hielvoering
Dual Insulation inlegzool
PU/PU lichtgewicht loopzool met SRC anti-slip en ladder-grip
Stabil Active kunststof versteviging
Composiet veiligheidsneus
QZero Flex 4 (K) veiligheidszool
Vederlichte en flexibele zool
WED Wire Electricity Discharge voor antistatische eigenschappen
Gewicht: 750 gram

Kies voor de Sixton Peak Airplus 3D veiligheidslaarzen in bruin, maat 42, en ervaar het verschil in comfort, veiligheid en stijl op uw werkplek. Bestel nu en investeer in schoeisel dat u zeker niet teleur zal stellen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid