Werkschoen Grisport hoog zwart met kruipneus 42

Stuk €121.50

Merk:Houthandel Jan Sok

Ervaar de perfecte balans tussen veiligheid, comfort en stijl met de Grisport werkschoenen in hoog zwart met kruipneus, maat 42. Deze hoogwaardige werkschoenen zijn speciaal ontworpen om uw voeten te beschermen en ondersteunen, zowel op het werk als op school.

Eigenschappen van de Grisport werkschoenen zijn onder andere een stalen neus en stalen tussenzool, die bescherming bieden tegen zware voorwerpen en scherpe objecten. De overneus (kruipneus) zorgt voor extra duurzaamheid bij zware arbeidsomstandigheden.

De PU-nitril loopzool en Pur lichtgewicht tussenlaag zorgen voor een uitstekende grip en comfort, terwijl de nitril hittebestendige loopzool bestand is tegen temperaturen tot ongeveer 300°C. Het Support System bij de hielversteviging biedt extra ondersteuning en stabiliteit aan uw voeten.

Dankzij de ademende Dambrelle voering en het gevette lederen bovenwerk bieden deze werkschoenen langdurig comfort en een stijlvolle uitstraling. De schoenen zijn olie- en zuurbestendig en hebben een wijdte van 10.

Met een gewicht van 1550 gram per paar (gebaseerd op maat 42), zijn deze werkschoenen zowel lichtgewicht als duurzaam. Ze voldoen aan de veiligheidsklasse EN 345-1 S3 en zijn geschikt voor sectoren zoals de agrarische sector, transport, constructie, metaal, bouw en ook voor schoolgebruik.

Kies voor de Grisport werkschoenen in hoog zwart met kruipneus, maat 42, en geniet van de ideale combinatie van veiligheid, comfort en stijl. Bestel nu en ervaar zelf waarom deze werkschoenen de juiste keuze zijn voor u.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid