Werkschoen Instapper Sixton Peak Lugano zwart met kruipneus 45

Stuk €114.99

Merk:Houthandel Jan Sok

Ontdek de perfecte combinatie van comfort, veiligheid en stijl met de Sixton Peak Lugano Instapper werkschoenen. Deze veelzijdige schoenen zijn speciaal ontworpen voor professionals in diverse sectoren zoals voeding, horeca, logistiek en transport, lichte industrie, installatietechniek en beveiliging.

Deze hoogwaardige werkschoenen zijn gemaakt van geprent volnerf leder met een Hydrotech waterafstotende behandeling, waardoor uw voeten droog en comfortabel blijven gedurende de werkdag. De Air Plus 3D voering zorgt voor optimale hygiëne en draagcomfort, terwijl de Dual Micro hielpolstering en Dynamic Control technology extra ondersteuning en stabiliteit bieden.

De lichtgewicht composiet veiligheidsneus en Zero (K) veiligheidszool beschermen uw voeten tegen impact, perforatie en elektrische geleiding, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw werk. De WED Wire Electricity Discharge strip garandeert dat de schoenen antistatisch blijven, ongeacht het gebruikte type inlegzool.

De PU/PU loopzool met SRC anti-slip en ladder-grip zorgt voor uitstekende grip op alle soorten ondergronden, en de Stabil Active ondersteuning verbetert de houding van de voet en vermindert vermoeidheid tijdens lange werkdagen.

Met een gewicht van slechts 580 gram zijn deze Sixton Peak Lugano instapper werkschoenen niet alleen veilig en comfortabel, maar ook uiterst licht en flexibel. Stap in de wereld van comfort en veiligheid met deze veelzijdige werkschoenen en ervaar zelf het verschil.

Belangrijkste eigenschappen:

Gemaakt van hoogwaardig geprent volnerf leder
Hydrotech waterafstotende behandeling
Air Plus 3D voering voor hygiënisch en comfortabel draagcomfort
Dual Micro hielpolstering en Dynamic Control technology voor extra ondersteuning en stabiliteit
Composiet veiligheidsneus en Zero (K) veiligheidszool voor maximale bescherming
WED Wire Electricity Discharge strip voor blijvende antistatische eigenschappen
PU/PU loopzool met SRC anti-slip en ladder-grip voor uitstekende grip
Stabil Active ondersteuning voor betere voethouding en minder vermoeidheid
Lichtgewicht ontwerp, slechts 580 gram

Geef uw voeten de bescherming en het comfort dat ze verdienen met de Sixton Peak Lugano instapper werkschoenen. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van deze veelzijdige en betrouwbare werkschoenen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid