Werkschoen Walkmate Parijs hoog zwart/blauw met kruipneus 46

Stuk €54.99

Merk:Houthandel Jan Sok

Bescherm uw voeten op de werkplek met de robuuste en stijlvolle Walkmate Parijs werkschoenen in zwart/blauw, maat 46. Deze hoogwaardige werkschoenen zijn ontworpen om uw voeten veilig en comfortabel te houden, ongeacht uw beroep.

De Walkmate Parijs werkschoenen zijn uitgerust met een stalen neus en stalen zoolplaat om uw voeten te beschermen tegen zware voorwerpen en scherpe voorwerpen op de werkvloer. Daarnaast beschikt de schoen over een overneus (kruipneus) voor extra duurzaamheid en bescherming bij zware arbeidsomstandigheden.

De binnenvoering van Air zorgt voor een comfortabel en ademend gevoel, terwijl de PU/PU/SRC-loopzool zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden. Het leren bovenwerk biedt een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid, en de schoen is olie- en zuurbestendig voor extra bescherming.

Deze werkschoenen voldoen aan de veiligheidsklasse EN-ISO 20345:S3 SRC, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en bescherming. De Walkmate Parijs werkschoenen zijn geschikt voor diverse sectoren, zoals constructie, metaal, agrarische sector, transport en bouw.

Investeer vandaag nog in de Walkmate Parijs werkschoenen in zwart/blauw, maat 46, en zorg voor de veiligheid en het comfort van uw voeten op de werkplek. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en bescherming die deze werkschoenen u bieden.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid