Betonplex anti slip

Stuk. vanaf €93.75

Merk:Houthandel Jan Sok

Betonplex is een type multiplex plaatmateriaal dat speciaal is ontworpen om bestand te zijn tegen de zware belastingen van betonconstructies en is daarom zeer geschikt voor toepassingen in de bouwsector. Deze Betonplex platen hebben een afmeting van 125x250mm en 150x300mm en zijn 15mm dik, wat zorgt voor voldoende stevigheid en duurzaamheid.

De Betonplex platen zijn voorzien van een speciale antislip laag genaamd duro anti-slip, die ervoor zorgt dat de platen niet gemakkelijk wegglijden wanneer er op wordt gelopen of er zware voorwerpen op worden geplaatst. Deze antislip-laag biedt dus extra veiligheid en stabiliteit bij gebruik.

De Betonplex platen zijn veelzijdig in gebruik en kunnen worden toegepast in verschillende constructies, zoals bekistingen, wanden, vloeren en plafonds. Ze zijn gemakkelijk te bewerken en te installeren en kunnen worden bevestigd met schroeven, lijm of spijkers.

Kortom, de Betonplex platen zijn een ideale keuze voor bouwprojecten waarbij stevigheid, duurzaamheid en veiligheid belangrijk zijn.*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid