BEITSKWAST PLAT

Stuk. vanaf €1.15

Merk:Veba

De beitskwast plat is een professioneel gereedschap dat speciaal is ontworpen voor het aanbrengen van beits op vlakke oppervlakken. Deze kwast heeft een vlakke, platte vorm en is gemaakt van hoogwaardige synthetische of natuurlijke haren, afhankelijk van het soort beits dat wordt gebruikt. Met deze kwast kun je eenvoudig een gelijkmatige laag beits aanbrengen op muren, plafonds, deuren en meubels, zonder dat er sporen of strepen achterblijven.

De beitskwast plat is ook uitstekend geschikt voor het aanbrengen van beits op grotere oppervlakken, zoals het hele huis of een kantoorgebouw. Dankzij het platte formaat van de kwast wordt er weinig beits gemorst en kun je de beits gelijkmatig aanbrengen, wat resulteert in een professioneel uitziende afwerking.

Daarnaast is de beitskwast plat gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Je kunt de kwast gewoon afspoelen met lauw water en wat milde zeep na gebruik, en daarna laten drogen voordat je hem opbergt. Zo blijft de kwast in topconditie en kun je er nog vele jaren mee werken.

Met de beitskwast plat kun je snel en gemakkelijk professioneel ogende beitswerkzaamheden uitvoeren, of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele schilder. Dit is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige kwast voor het aanbrengen van beits.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid