Tuinscherm Douglas 21 planks 180 x 130

Stuk €94.95

Merk:Woodvision

Geef je tuin een natuurlijke en stijlvolle upgrade met het Zwarte Woud 130 Tuinscherm. Met zijn doordachte ontwerp en superieure kwaliteit is het een populaire keuze voor hout-beton schuttingen en andere buitenprojecten.

Hoogtepunten van het Tuinscherm Zwarte Woud 130:
Onbehandeld Douglas Hout: Gemaakt van hoogwaardig, PEFC-gecertificeerd Douglas hout, dit tuinscherm is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en een leven lang mee te gaan.
21 Planken Design: Met 19 planken (1.6x14.0cm) en 2 tussenregels, biedt dit tuinscherm een prachtige en stevige structuur. De planken zijn RVS geschroefd voor extra stabiliteit en duurzaamheid.
Praktische Afmetingen: Met een breedte van 180cm en een hoogte van 130cm, is dit scherm perfect om privacy te bieden zonder je tuin te overmeesteren.
Veelzijdig: Hoewel niet horizontaal toepasbaar, is dit scherm ideaal voor hout-beton schuttingen en kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in diverse tuinontwerpen.
Klaar voor Afwerking: Als onbehandeld hout kun je dit tuinscherm naar wens verven of beitsen, om het perfect te laten aansluiten bij je buitendecor.

Met zijn robuuste constructie en veelzijdige ontwerp, biedt het Zwarte Woud 130 Tuinscherm een prachtige manier om je tuin te omlijsten en je buitenruimte te verrijken. Of je het nu gebruikt voor een hout-beton schutting of een ander tuinproject, je kunt rekenen op zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid