Tuinscherm Douglas 21 planks 180 x 150

Stuk €106.95

Merk:Woodvision

Vind de perfecte balans tussen privacy en stijl met ons Tuinscherm Zwarte Woud 150. Dit tuinscherm, vaak gebruikt in hout-beton schuttingen, is gemaakt van onbehandeld Douglas hout en biedt een natuurlijke, robuuste barrière voor je buitenruimte.

Hier zijn de belangrijkste kenmerken van het Tuinscherm Zwarte Woud 150:
Hoge kwaliteit Douglas Hout: Het gebruik van PEFC-gecertificeerd Douglas hout garandeert duurzaamheid en een prachtige natuurlijke uitstraling.
21 Planken Structuur: Het tuinscherm bevat 19 planken van 1.6x14.0cm, met 2 tussenregels, allemaal RVS geschroefd voor een sterke, duurzame constructie.
Perfecte Afmetingen: Het scherm is 180cm breed en 150cm hoog, ideaal voor het bieden van voldoende privacy zonder het uitzicht volledig te blokkeren.
Flexibele Installatie: Hoewel het niet horizontaal toepasbaar is, is dit scherm ideaal voor hout-beton schuttingen en kan het naadloos worden geïntegreerd in diverse tuinontwerpen.
Afwerking naar keuze: Het onbehandelde hout biedt je de mogelijkheid om het scherm naar wens te verven of beitsen, zodat het perfect past bij je buitenruimte.

Of je nu een nieuwe hout-beton schutting bouwt of je bestaande tuinontwerp wilt verbeteren, het Zwarte Woud 150 Tuinscherm is een robuuste, veelzijdige oplossing. Met zijn natuurlijke schoonheid en hoogwaardige constructie is het de ideale keuze voor elke buitenruimte.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid