Tuinscherm Douglas 21 planks 180 x 180

Stuk €90.00

Merk:Woodvision

Verrijk uw buitenruimte met het Tuinscherm Zwarte Woud 180. Dit schitterende, hoogwaardige tuinscherm is ontworpen met 21 robuuste Douglas houten planken (19+2) van 1,6 x 14,0 cm, perfect geschikt voor zowel hout-beton schuttingen als voor volledig houten schuttingen.

Het tuinscherm, met de indrukwekkende afmetingen van 180 x 180 cm, creëert een prachtige, natuurlijke privacyzone in uw tuin. Of het nu gaat om een groot buitenperceel of een knusse stadstuin, dit scherm biedt de ideale mix van esthetiek en functionaliteit.

Het Douglas hout is onbehandeld, wat u de mogelijkheid geeft het naar wens te behandelen. Hierdoor kunt u de natuurlijke look behouden of uw eigen kleur kiezen die past bij uw tuinstijl. Dit geschaafde hout heeft een charmante, robuuste uitstraling en draagt bij aan de duurzaamheid en weerbestendigheid van het scherm.

Elk tuinscherm wordt RVS geschroefd om een lange levensduur te garanderen en wordt geleverd met het PEFC-keurmerk, wat aangeeft dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Met een pakketgewicht van 46 kg, is dit tuinscherm een solide en betrouwbare keuze voor elke buitenruimte.

Het Tuinscherm Zwarte Woud 180 is een fantastische manier om uw tuin te transformeren en een stijlvolle, afgeschermde ruimte te creëren. Geniet van de natuurlijke schoonheid van Douglas hout en de functionaliteit van dit prachtige tuinscherm, perfect voor uw hout-beton schutting of volledig houten schutting.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid