Tuinscherm Douglas 21 planks verloop scherm 180 x 180/90

Stuk €127.95

Merk:Woodvision

Breng een uniek en elegant element in uw tuin met het Tuinscherm Zwarte Woud Verloop. Deze vakkundig ontworpen tuinafscheiding, uitgevoerd in Douglas hout, biedt een prachtige balans tussen openheid en privacy dankzij het verloopontwerp.

Het tuinscherm heeft een aflopende hoogte van 180 cm naar 90 cm over een breedte van 180 cm, wat een aantrekkelijk visueel effect geeft. Dit zorgt voor een dynamische en sfeervolle uitstraling die perfect past in elke tuin. Of u nu uw tuin wilt indelen, een zithoek wilt creëren of een sierlijke achtergrond voor uw planten zoekt, dit tuinscherm biedt de oplossing.

Gemaakt van 21 planken (19+2) van hoogwaardig, onbehandeld Douglas hout, heeft het tuinscherm een robuuste en natuurlijke uitstraling. De planken meten 1,6 x 14,0 cm en zijn RVS geschroefd, wat de constructie een hoge mate van stabiliteit en duurzaamheid geeft.

Dit scherm draagt het PEFC-keurmerk, wat aangeeft dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Zo draagt u met de aankoop van dit tuinscherm bij aan een verantwoord bosbeheer.

Het Tuinscherm Zwarte Woud Verloop wordt geleverd in een compacte verpakking van 38 kg, waardoor het eenvoudig te hanteren en te installeren is. Dit geschaafde tuinscherm geeft uw tuin een esthetische boost en vormt een aanwinst voor elk tuinontwerp. Geniet van de combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en design in uw buitenruimte met dit prachtige tuinscherm.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid