Glijbaan 265cm

Stuk. vanaf €99.00

Merk:Houthandel Jan Sok

Laat uw kinderen glijden in stijl met onze hoogwaardige Glijbaan van 265 cm! Deze glijbaan is een perfecte aanvulling op elk speeltoestel, waardoor uw kinderen urenlang ononderbroken plezier beleven.

Productkenmerken:
Afmetingen: Deze royale glijbaan is 265 cm lang, wat zorgt voor een spannende en soepele glij-ervaring voor uw kinderen.
Kleuropties: Beschikbaar in twee aantrekkelijke kleuren - donkergroen en blauw. Kies de kleur die het beste bij uw speelruimte past.
Veiligheid: De glijbaan is ontworpen met de veiligheid van uw kind in gedachten. De zijkanten zijn hoog genoeg om een veilige rit te garanderen en de basis is breed en stabiel.
Duurzaam: Deze glijbaan is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam kunststof dat bestand is tegen weersinvloeden en intensief gebruik.
Plezier: De perfecte manier om actief spelen te bevorderen en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Uw kinderen zullen genieten van urenlang glijplezier!

Onze Glijbaan van 265 cm biedt kinderen een geweldige manier om actief te zijn en plezier te hebben. Of ze nu racen om te zien wie het snelst is of om beurten glijden, deze glijbaan is een hit bij kinderen van alle leeftijden. De donkergroene of blauwe kleur zal zeker in de smaak vallen en past goed bij andere speeltoestellen. Maak van uw tuin een avonturenparadijs met deze fantastische Glijbaan van 265 cm!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid