Glijbaan 300cm

Stuk. vanaf €100.00

Merk:Houthandel Jan Sok

Geef uw kinderen de ervaring van hun leven met onze opwindende 300 cm Glijbaan! Deze lange en kleurrijke glijbaan garandeert uren speelplezier en is de perfecte aanvulling op uw tuin of speeltoestel.

Productkenmerken:
Afmetingen: Met een royale lengte van 300 cm biedt deze glijbaan een soepele en spannende glij-ervaring die uw kinderen keer op keer zullen willen herhalen.
Kleuropties: De glijbaan is verkrijgbaar in een scala aan aantrekkelijke kleuren, waaronder appelgroen, blauw, geel, donkergroen, roze/paars en rood. Kies de kleur die het beste bij uw buitendecor past of die uw kind het leukst vindt!
Veiligheid: De glijbaan is ontworpen met de veiligheid van uw kind in het achterhoofd. Met hoge zijkanten voor een veilige rit en een brede en stabiele basis, kunt u er zeker van zijn dat uw kinderen veilig spelen.
Duurzaam: Deze glijbaan is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam kunststof dat bestand is tegen de elementen en langdurig gebruik, waardoor het een betrouwbare keuze is voor uw speeltoestel.
Actief Spelen: De perfecte manier om buitenactiviteit en lichamelijke ontwikkeling te bevorderen. Uw kinderen zullen genieten van de spannende sensatie van het glijden en zullen ongetwijfeld keer op keer terugkomen voor meer plezier.

Met onze 300 cm glijbaan kunnen kinderen hun energie op een leuke en veilige manier kwijt. Deze glijbaan is zeker een succes, ongeacht de gekozen kleur. Geef uw kinderen de tijd van hun leven met deze spannende toevoeging aan uw buitenruimte!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid