Hoekverbinding Muur

Stuk. vanaf €17.60

Merk:Houthandel Jan Sok

Ontdek de ideale oplossing voor uw doe-het-zelf speeltoestel project met onze Hoekverbinding Muur, ontworpen om een stevige bevestiging te bieden voor vierkante palen van 80 mm of groter. Het muurmodel is bij uitstek geschikt voor het monteren van schommels of andere speeltoestellen aan de muur van uw huis, garage of schutting.

De hoekverbinding is gemaakt van duurzaam, 4 mm dik, gepoedercoat staal, en is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en jarenlang speelplezier te bieden. De afmetingen van de bevestigingsplaat zijn 150x150 mm, en de totale lengte van de verbinding is 270 mm. Dit garandeert een veilige en stevige bevestiging van uw speeltoestel.

Dankzij de 10 mm boorgaten is de montage van deze hoekverbinding een fluitje van een cent. Kies uit twee aantrekkelijke kleuren - blauw of groen - om uw speeltoestel die perfecte afwerking te geven.

Bovendien, als kers op de taart, geniet u van gratis verzending bij de aankoop van dit product.

Koop nu de Hoekverbinding Muur en maak uw eigen schommel of speeltoestel. Met deze robuuste en betrouwbare verbinding bent u klaar om uw kinderen urenlang veilig speelplezier te bezorgen. Begin vandaag nog met het realiseren van uw doe-het-zelf speeltoestelproject!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid