Baby schommelzitje kunststof

Stuk. vanaf €16.95

Merk:Houthandel Jan Sok

Voeg een vleugje plezier toe aan uw tuin of huis met onze verstelbare Baby Schommelzitje in Kunststof. Verkrijgbaar in levendige kleuren blauw en rood, deze schommelzitjes zijn ontworpen met uw kleintje in gedachten en zorgen voor een veilige en comfortabele schommelervaring.

Het schommelzitje is vervaardigd van duurzaam kunststof en voorzien van sterke touwen die eenvoudig in lengte verstelbaar zijn. Dit betekent dat u de schommelhoogte naar wens kunt aanpassen, zodat uw baby altijd op een veilige en comfortabele hoogte zit.

Of u nu kiest voor het blauwe of rode schommelzitje, beide varianten zijn een vrolijke toevoeging aan elke speelruimte. Ze stimuleren fysieke activiteit en motorische vaardigheden, terwijl uw baby plezier heeft en nieuwe ervaringen opdoet.

De Baby Schommelzitje in Kunststof is eenvoudig te installeren, waardoor u in een mum van tijd een vrolijke speelomgeving voor uw baby kunt creëren. Dit schommelzitje is niet alleen een uitstekende manier om uw baby te vermaken, maar ook om hen te helpen hun evenwichtsgevoel en coördinatie te ontwikkelen.

Kies vandaag nog voor onze Baby Schommelzitje in Kunststof en geniet van urenlang schommelplezier met uw kleintje!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid