Zandbak Vierkant - Vierkant met Multifunctioneel BankDeksel

Stuk €75.95

Merk:Tuindeco

Maak ruimte voor onbegrensd speelplezier met de Zandbak Vierkant, een vierkante zandbak met een uniek multifunctioneel BankDeksel. De SpeelOase, met afmetingen van 120 cm x 120 cm x 30 cm en een houtdikte van 1,6 cm, biedt genoeg ruimte voor meerdere kinderen om samen te spelen en te ontdekken.

De SpeelOase is vervaardigd uit stevig, geimpregneerd grenenhout met een geschaafde afwerking, wat zorgt voor een gladde en veilige speelomgeving. Deze robuuste constructie garandeert dat de zandbak duurzaam en weerbestendig is, perfect voor zowel schoolpleinen als achtertuinen.

Een uniek kenmerk van deze zandbak is het multifunctionele BankDeksel. Wanneer de zandbak open is, bieden de deksels een comfortabele zitplaats voor de kinderen. Wanneer de speeltijd voorbij is, kunnen de deksels de zandbak volledig afsluiten om deze schoon en vrij van ongewenste dieren te houden.

Hoewel de zandbak niet voorgeboord is, zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen inbegrepen voor een eenvoudige montage.

Belangrijkste kenmerken:

Duurzaam, geimpregneerd grenenhout
Afmetingen: 120 x 120 x 30 cm
Inclusief multifunctioneel BankDeksel
Niet voorgeboord, maar inclusief bevestigingsmaterialen voor eenvoudige montage
Geschikt voor gebruik in particuliere buitenruimtes
Pakketgewicht: 20,00 kg
Pakketmaat: 120 cm breedte, 50 cm lengte, 13 cm hoogte
Investeer in de Zandbak Vierkant en bied uw kinderen een plek waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten en volop kunnen genieten van buiten spelen.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid