Kunstgras Alvera Deluxe

Per m2 €44.95

Merk:Gras van de buren

Alevera kunstgras is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam en natuurlijk ogend alternatief voor echt gras. Het Alevera kunstgras is zorgvuldig vervaardigd met PE monofilament straight, PE monofilament non-directional en PP monofilament curled garenmateriaal, wat zorgt voor een zachte en realistische textuur.

Het gras is UV-gestabiliseerd en milieuvriendelijk, zodat je jarenlang kunt genieten van een groen gazon zonder de nadelen van natuurlijk gras. Het is ook waterdoorlatend, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over plassen of modderige plekken.

Alevera kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling en voelt net als echt gras. Het heeft een poolhoogte van 45 mm en een dichtheid van 12.600 steken per m², wat zorgt voor een vol en weelderig gazon. Het kunstgras is verkrijgbaar in een rolbreedte van 400 cm + 200 cm en een rollengte van 25,20 m¹, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste tuinen.

Met Alevera kunstgras hoef je je geen zorgen te maken over het maaien van het gras, het water geven of het onkruid wieden. Het is een onderhoudsarm alternatief dat er altijd mooi en groen uitziet.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor je tuin, dan is Alevera kunstgras de perfecte keuze voor jou. Met Alevera kunstgras heb je altijd een prachtig groen gazon!

Met Alvera Deluxe kunstgras hoef je niet langer jaloers te zijn op het gras van de buren, want jouw gazon zal er altijd groener en mooier uitzien! Kom langs in onze winkel en bekijk de verschillende voorbeelden van Alvera Deluxe kunstgras, zodat je zelf kunt ervaren hoe natuurlijk het aanvoelt en eruitziet. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte kunstgras voor jouw specifieke behoeften en toepassingen. Kies voor Alvera Deluxe kunstgras en geniet het hele jaar door van een prachtig groen gazon, zonder de zorgen en het onderhoud dat bij echt gras komt kijken. Het gras van de buren is altijd groener, tenzij ze ook Alvera Deluxe kunstgras hebben!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid