Kunstgras Toulon Budget

Per m2 €29.95

Merk:Gras van de buren

Toulon is een hoogwaardig kunstgras dat perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke uitstraling en weinig onderhoud willen. Dit kunstgras combineert een mooie, groene kleur met een realistische textuur die aanvoelt als echt gras.

Het Toulon-kunstgras is gemaakt van milieuvriendelijke materialen die UV-gestabiliseerd zijn en voldoen aan de DIN 53387-norm. Dit zorgt ervoor dat het gras lang meegaat en bestand is tegen de elementen. Het kunstgras bevat geen schadelijke stoffen zoals lood en cadmium, waardoor het veilig is voor mens en dier.

Het gras heeft een tuftingdichtheid van 15.750 steken per vierkante meter en een poolhoogte van 40 mm, waardoor het er dicht en vol uitziet. Het is ontworpen met een combinatie van PE-monofilament en PP-monofilament, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt en een natuurlijke uitstraling heeft.

Dit kunstgras heeft ook een sterke backing die ervoor zorgt dat het gras goed blijft liggen en lang meegaat. Met zijn 3/8 tuft gauge en een gewicht van 2.505 gram per vierkante meter, is het Toulon-kunstgras een uitstekende keuze voor tuinen, balkons, terrassen en andere buitenruimtes.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardig en duurzaam kunstgras met een natuurlijke uitstraling, dan is Toulon de perfecte keuze.

Met Toulon Budget kunstgras hoef je niet langer jaloers te zijn op het gras van de buren, want jouw gazon zal er altijd groener en mooier uitzien! Kom langs in onze winkel en bekijk de verschillende voorbeelden van Toulon Budget kunstgras, zodat je zelf kunt ervaren hoe natuurlijk het aanvoelt en eruitziet. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte kunstgras voor jouw specifieke behoeften en toepassingen. Kies voor Modena Deluxe kunstgras en geniet het hele jaar door van een prachtig groen gazon, zonder de zorgen en het onderhoud dat bij echt gras komt kijken. Het gras van de buren is altijd groener, tenzij ze ook Toulon Budget kunstgras hebben!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid