kastanje schapenhek lat afstand 4 tot 5 cm

Per rol €60.00

Merk:Houthandel Jan Sok

Ontdek ons prachtige Kastanje Schapenhek, de perfecte combinatie van authentieke landelijke charme en modern design. Dit veelzijdige hekwerk is ideaal voor het omheinen van tuinen, weiden of dierenverblijven en past naadloos in elke omgeving.

Gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk Robinia hout, staat dit kastanjehouten hekwerk garant voor een lange levensduur en natuurlijke uitstraling. De fijnbezaagde latten zijn gelijkmatig en enigszins ruw, wat zorgt voor een professionele afwerking en authentiek karakter.

Ons Kastanje Schapenhek is verkrijgbaar met een latafstand van 4 cm tot 5 cm en wordt geleverd op rollen van 5 meter, zodat u eenvoudig de gewenste lengte kunt afmeten en installeren. De ruwe textuur van de natuurlijke latten geeft dit hekwerk een robuust en rustiek gevoel, terwijl de gezaagde latten een modern tintje toevoegen.

Bekijk ons assortiment en kies het perfecte schapenhek voor uw tuin of weiland. Bestel nu en geniet van de authentieke landelijke charme en moderne elegantie van ons Kastanje Schapenhek.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid