Heidemat 25-30mm Dik

Per Rol €56.50

Merk:Houthandel Jan Sok

Verlevendig uw buitenruimte met deze natuurlijke en onbewerkte Heidemat. Met zijn aantrekkelijke dichtheid van 25-30mm, biedt deze mat niet alleen een schild tegen wind en zon, maar brengt ook de schoonheid en rust van de natuur dichter bij uw thuisomgeving. Verkrijgbaar in de maten 180x300cm en 200x300cm, biedt het een ideale oplossing voor privacy, afscherming en decoratie in uw tuin, patio, balkon of elke andere buitenruimte.

Gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke heide, zijn onze matten samengebonden met sterk verzinkt ijzerdraad. Dit zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en weerbestendigheid, en een onvergelijkbare, authentieke uitstraling.

De natuurlijke uitstraling van de heide varieert in kleur en textuur, wat bijdraagt aan de unieke esthetiek van elke mat. Met een dichtheid die varieert tussen 50% en 90% ondoorzichtigheid, afhankelijk van de dikte, bieden deze matten een aangename mix van privacy en natuurlijke lichtinval.

Het installeren van onze heidemat is eenvoudig en ongecompliceerd. Met behulp van een paar tuindraadhaken of kabelbinders kunt u de mat veilig en stevig bevestigen aan bestaande omheiningen, hekken, gazen of andere structuren. Elk pakket wordt geleverd in een handige draagtas voor gemakkelijke transport en opslag.

Onze heidemat is meer dan alleen een praktische toevoeging - het is een manier om een natuurlijke, rustieke charme aan uw buitenruimte toe te voegen. Of u nu op zoek bent naar een effectieve manier om uw privacy te verhogen, delen van uw tuin af te schermen, of gewoon een unieke, natuurlijke esthetiek aan uw buitenruimte wilt toevoegen, deze heidemat is de perfecte keuze.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid