Heidemat 8-10mm Dik

Per Rol €42.50

Merk:Houthandel Jan Sok

Ervaar de natuurlijke charme van onze Heidemat met een dikte van 8-10mm. Dit tuinscherm, vervaardigd uit onbewerkte heide, biedt een harmonieuze mix van privacy en rust voor uw buitenruimte. Beschikbaar in de maten 180x500cm en 200x500cm, is het ideaal voor het afschermen van uw tuin, terras, of andere buitenruimtes zonder dat de natuurlijke uitstraling verloren gaat.

Gemaakt van onbewerkte heide, biedt deze mat een natuurlijke uitstraling en een effectieve bescherming tegen wind en zon. De heide is zorgvuldig samengebonden met verzinkt ijzerdraad voor extra stevigheid en duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat uw tuinscherm lang meegaat, ongeacht het weer.

De dichtheid van onze Heidemat varieert tussen 50% en 90% ondoorzichtigheid, afhankelijk van de dikte. Dit betekent dat u kunt genieten van een heerlijk natuurlijk licht, terwijl u ook de nodige privacy hebt. Het zorgt voor een sfeervolle en comfortabele buitenruimte waar u zich kunt ontspannen.

Het installeren van onze Heidemat is eenvoudig en snel. Met behulp van tuindraadhaken of kabelbinders, kunt u de mat veilig en stevig bevestigen aan een bestaand hekwerk, gaas of andere structuren. Elk pakket wordt geleverd in een handige draagtas, waardoor het transporteren en opslaan van uw Heidemat een fluitje van een cent is.

Kies voor de Heidemat met een dikte van 8-10mm en verrijk uw buitenruimte met een vleugje natuurlijke schoonheid en privacy. Of u nu uw tuin wilt afschermen, een knus hoekje in uw buitenruimte wilt creëren, of een unieke esthetische toets wilt toevoegen aan uw landschapsarchitectuur, onze Heidemat is een perfecte keuze.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid