ACETON

Stuk. vanaf €5.10

Merk:Veba

Aceton is een oplosmiddel dat wordt gebruikt voor het verwijderen van lijm, verf, lak en andere chemische producten. Het wordt vaak gebruikt in de industrie en in de huishoudelijke sector. Aceton is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes, waaronder 500 ml, 1 liter en 5 liter.

Onze aceton is van hoge kwaliteit en is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde componenten. Het is effectief bij het verwijderen van lijm, verf, lak en andere chemische producten en kan ook worden gebruikt om verf te verdunnen. Het is een uitstekend alternatief voor terpentine, thinner en wasbenzine en heeft een lagere giftigheid.

Houd er rekening mee dat aceton giftig is en dat het alleen moet worden gebruikt in goed geventileerde ruimtes met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen en een adembescherming. Onze aceton is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een professioneel oplosmiddel voor lijm, verf, lak en andere chemische producten of een middel om verf te verdunnen. Het is verkrijgbaar in praktische verpakkingsgroottes van 500 ml, 1 liter en 5 liter.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid