KWASTREINIGER

Stuk. vanaf €3.91

Merk:Veba

Onze professionele kwastenreiniger is de perfecte oplossing voor het behoud van je verfkwasten, rollers en andere verfgereedschappen. Na elk gebruik blijven er altijd wat verfresten achter, en als deze niet worden verwijderd, kan het leiden tot een verslechtering van de kwaliteit van het gereedschap. Met onze kwastenreiniger kun je eenvoudig de verfresten verwijderen en ervoor zorgen dat je verfgereedschappen in topconditie blijven.

Onze kwastenreiniger is verkrijgbaar in drie praktische verpakkingsgroottes - 500ml, 1 liter en 5 liter - zodat je altijd genoeg hebt voor je projecten. Of je nu professioneel verfwerker bent of gewoon een doe-het-zelver die af en toe verft, onze kwastenreiniger is een waardevolle aanvulling op je gereedschapskist.

Door je verfgereedschappen regelmatig te reinigen met onze kwastenreiniger, kun je ervoor zorgen dat ze langer meegaan en goed blijven werken. Dit kan je tijd en geld besparen, want je hoeft je gereedschap niet steeds opnieuw te kopen. Investeer in onze professionele kwastenreiniger voor een efficiënte en grondige reiniging van je verfkwasten en andere verfgereedschappen.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid