Douglas picknickset t.b.v. speeltoestel Bonobo

Stuk. vanaf €369.00

Merk:Woodvision

Verrijk uw buitenruimte of completeer uw Douglas Speeltoestel Bonobo met de Douglas picknickset. Deze set is niet alleen functioneel maar ook stijlvol, en zorgt voor een gezellige en comfortabele plek voor kinderen om te ontspannen, een snack te eten of zelfs buiten huiswerk te maken na een speelsessie.

De picknickset is speciaal ontworpen voor het Douglas Speeltoestel Bonobo, maar kan ook afzonderlijk worden gebruikt, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan elke tuin, speeltuin of buitenruimte. Deze set bestaat uit een bankje met leuning en een bankje zonder leuning, beide 100 cm breed, evenals een charmant tafeltje van 80 cm breed. Hierdoor biedt het ruim voldoende ruimte voor kinderen om te zitten en te genieten.

Vervaardigd uit douglashout, is deze picknickset ontworpen voor duurzaamheid en een lange levensduur. Het hout is kleurloos geimpregneerd, wat niet alleen bijdraagt aan de levensduur van het hout in vergelijking met onbehandeld hout, maar ook zorgt dat de kleur zo dicht mogelijk bij de originele Douglas-kleur blijft. Dit maakt het ideaal voor afwerking met transparante beitsen of coatings, waardoor u de mogelijkheid heeft om de set aan te passen aan uw persoonlijke smaak of de bestaande stijl van uw buitenruimte.

De Douglas picknickset combineert functionaliteit, comfort en esthetiek, en biedt een ideale plek voor kinderen om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Het is de perfecte aanvulling op uw Douglas Speeltoestel Bonobo of een uitstekende stand-alone feature in uw tuin. Maak uw buitenruimte compleet met deze aantrekkelijke en duurzame picknickset, verkrijgbaar bij Houthandel Jan Sok, uw betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige houtproducten en speeltoestellen.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid