Speeltoestel Antoine

Stuk €293.95

Merk:Tuindeco

Betreed de wondere wereld van buiten spelen met het Antoine Speeltoestel van Houthandel Jan Sok, speciaal ontworpen om kinderen van alle leeftijden urenlang plezier en uitdaging te bieden. Deze robuuste speelset is gemaakt van 10 cm dikke staanders van geimpregneerd grenen en is nauwkeurig gemonteerd met sterke metalen verbindingen en stevige schroeven, voor maximale veiligheid en duurzaamheid.

Het Antoine Speeltoestel wordt geleverd als een handig bouwpakket, met alles wat je nodig hebt voor een makkelijke installatie. Het pakket bevat naast de speeltoestelonderdelen ook valbescherming, bevestigingsmaterialen, 4 grondankers, en een breed scala aan speelaccessoires zoals 6 schommelhaken, een kunststof schommel, een touwladder, een babyschommel en een trapgedeelte met ingefreesde trapsporten en een plateau. Let op: dit speeltoestel wordt exclusief glijbaan geleverd.

Het Antoine Speeltoestel, met een formaat van 230x500x230 cm, transformeert elke tuin in een opwindende speeltuin waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Terwijl ze van de verschillende speelopties genieten, ontwikkelen ze tegelijkertijd hun motorische vaardigheden, coördinatie en zelfvertrouwen.

Van de hoogwaardige constructie tot de uitgebreide speelmogelijkheden, het Antoine Speeltoestel belichaamt onze toewijding aan het creëren van veilige, leuke en stimulerende speelomgevingen voor kinderen. Ontworpen voor particulier gebruik, is dit speeltoestel een fantastische aanvulling op elke tuin en zal het uw kinderen jarenlang plezier bieden.

Bij Houthandel Jan Sok begrijpen we dat ieder kind uniek is. Met ons brede assortiment speeltoestellen en accessoires kunnen we aan veel wensen voldoen, en ervoor zorgen dat uw kind volop van de tuin kan genieten. Bestel vandaag nog uw Antoine Speeltoestel en laat het avontuur beginnen!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid