Speeltoestel Rekstok Rudolf

Stuk €126.95

Merk:Tuindeco

Het Rekstok Rudolf Speeltoestel van Houthandel Jan Sok combineert plezier met fysieke ontwikkeling voor kinderen van alle leeftijden. Dit veelzijdige buitenspeeltoestel is zorgvuldig ontworpen om kinderen de kans te geven hun energie op een productieve manier te kanaliseren terwijl ze hun lichamelijke vaardigheden verbeteren.

Gemaakt van geschaafd en geimpregneerd grenen, beschikt het Rekstok Rudolf Speeltoestel over twee verzinkte rekstokken van 80 cm die op verschillende hoogtes kunnen worden gemonteerd, waardoor het geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden en groottes. Dit speeltoestel, met afmetingen van L160 x B190 x H160 cm en balken van Ø10 x 300 cm, is ontworpen om weerstand te bieden tegen het ruige buitenspel en om vele jaren mee te gaan.

Het speeltoestel wordt geleverd als een compleet pakket, met drie ronde geimpregneerde palen, twee verzinkte rekstokken, bevestigingsmaterialen en drie zakken beton. De palen moeten minimaal 50 cm worden ingegraven, met een betonvoet eromheen die u zelf creëert met behulp van de meegeleverde betonzakken. Hierdoor wordt een veilige en stevige basis voor het speeltoestel gecreëerd.

Het Rekstok Rudolf Speeltoestel van Houthandel Jan Sok biedt kinderen een uitdagende en leuke manier om actief te zijn in de buitenlucht. Of ze nu hun gymnastische vaardigheden oefenen of gewoon rondhangen met vrienden, dit speeltoestel zal ongetwijfeld snel een favoriet worden in uw tuin.

Kies voor het Rekstok Rudolf Speeltoestel en laat uw kinderen genieten van eindeloos buitenplezier, terwijl ze ondertussen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen opbouwen. Bestel vandaag nog en maak van uw tuin een plek vol avontuur en plezier!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid