Speeltoren Sjoerd

Stuk €759.95

Merk:Tuindeco

Verander uw tuin in een speelwalhalla met de Speeltoren Sjoerd, een hoogwaardig speeltoestel dat is ontworpen om kinderen eindeloze uren buitenplezier te bezorgen.

Deze royaal ontworpen speeltoren meet 256x130x337cm, waardoor er voldoende ruimte is voor actief spel en avontuur. De Speeltoren Sjoerd is vervaardigd uit geimpregneerd en geschaafd vurenhout, bekend om zijn robuustheid en duurzaamheid. Deze eigenschappen maken het ideaal voor het weerstaan van het dagelijks speelplezier van uw kinderen.

Het platform, met een hoogte van 150cm, is gemakkelijk te bereiken via de meegeleverde trap met spijlen. De speeltoren wordt geleverd met vier grondankers voor optimale stabiliteit en veiligheid, ongeacht hoe wild het spel wordt. Daarnaast worden alle noodzakelijke bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat de installatie van de speeltoren eenvoudig en stressvrij verloopt.

De Speeltoren Sjoerd wordt exclusief glijbaan geleverd, maar biedt de mogelijkheid deze separaat bij te bestellen. Dit geeft u de vrijheid om de speeltoren aan te passen aan de wensen van uw kinderen. Of ze nu dol zijn op glijden, klimmen, of gewoon genieten van het uitzicht vanaf het platform, Speeltoren Sjoerd biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en vermaak.

Het speeltoestel wordt gezaagd en voorgeboord geleverd, wat de montage aanzienlijk vergemakkelijkt. Het enige wat u hoeft te doen is het opstellen van de speeltoren en uw kinderen zullen klaar zijn voor uren speelplezier.

Breng de vreugde van de speeltuin naar uw eigen achtertuin met de Speeltoren Sjoerd. Dit hoogwaardige, robuuste speeltoestel stimuleert kinderen om te spelen, te verkennen en hun verbeelding de vrije loop te laten. Met de Speeltoren Sjoerd staat er elke dag een nieuw avontuur te wachten in uw eigen tuin!



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid