Speeltoren Voldemort

Stuk €413.95

Merk:Tuindeco

Laat uw kinderen de wereld van fantasie en avontuur betreden met het Speeltoren Voldemort. Dit hoogwaardige houten speelhuisje, met zijn indrukwekkende afmetingen van 120 cm breed en 204 cm diep (inclusief terras), biedt een ruim en veilig speelterrein voor uw kleintjes.

Het speelhuisje is vervaardigd uit duurzaam, geimpregneerd grenenhout met een dikte van 16 mm, dat garant staat voor stevigheid en duurzaamheid. De solide palen met een afmeting van 8,8x8,8 cm verzekeren de stabiliteit van de constructie, terwijl de nokhoogte van 293 cm een ruimtelijk gevoel creëert en voldoende hoofdruimte biedt voor opgroeiende kinderen.

Speeltoren Voldemort wordt geleverd met dakleer om een droog en comfortabel binnenklimaat te waarborgen, zelfs tijdens regenachtige dagen. De bijgeleverde houten vloer draagt bij aan de authenticiteit en het comfort van het speelhuisje, terwijl de meegeleverde bevestigingsmaterialen een vlotte en veilige installatie garanderen.

Hoewel de glijbaan een essentieel onderdeel is voor het volledige speelplezier, wordt deze niet meegeleverd, waardoor u de vrijheid heeft om een glijbaan te kiezen die het beste bij uw kinderen en uw tuin past.

Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd, wat de installatie nog eenvoudiger maakt. Het speelhuisje is niet alleen een bron van eindeloos plezier, maar het stimuleert ook de creativiteit, het fysieke spel en de sociale interactie van uw kinderen.

Het Speeltoren Voldemort is een FSC-gecertificeerd product van Tuindeco, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Het is een waardevolle aanvulling op elke tuin en zorgt voor uren speelplezier voor uw kinderen. Haal vandaag nog deze magische speeltoren in huis en zie hoe de ogen van uw kinderen oplichten van verwondering en opwinding.



*Alle getoonde prijzen zijn Incl. BTW tenzij anders aangegeven
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Cookie beleid